Pre Loader

SD-WAN (Cisco Viptela) oppdrag

SD-WAN (Cisco Viptela) oppdrag
Vunnet - Cisco SD-WAN Viptela

Jeg har fått mitt første oppdrag til en veldig interessant stor kunde. Kunden er i gang med å etablere en løsning basert på Cisco SD-WAN (Viptela). Løsningen som etableres skal leveres til en av sina kunder.

Cisco Viptela SD-WAN utvikles stadig og er en av de mest omfattende SD-WAN-løsningene i markedet. Viptela SD-WAN tilbyr viktige forretningsfordeler til flere avdelingskontorer, inkludert kostnadsbesparelser, forenklet distribusjon og administrasjon, og økt smidighet. Ved å bruke prinsippene for programvaredefinert nettverk (SDN), fokuserer SD-WAN på ruting og prioritering av nettverkstilkobling til avdelingskontorer gjennom skyen, SD-WAN forenkler distribusjon og reduserer maskinvarekostnadene.

Cisco Viptela Architecture
Figure 1, Cisco Viptela Architecture

 

  • Oppdrag: SD-WAN (Viptela) konfigurering
  • Rolle: Senior Nettverksingeniør, jobbe med programmering, automatisering nettverk, SD-WAN konfigurasjon og dokumentasjon. I tillegg utvikle en løsning basert på Python som for automatiserte integrasjoner og migrering
  • Krav til kompetanse: Cisco sertifisert, Cisco R & S, nettverksautomasjon Python, SD-WAN, datanettverk design og Visio
  • Periode: 12.2023–06.2024
  • Varighet: 7 måneder, eller til prosjektet er ferdig, med opsjon på forlengelse
  • Lokasjon: Hybrid (remote | on-site)
Vil du ha bistand på oppdraget ditt? Fyll inn skjemaet under, så kontakter jeg deg.